You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Stop condens
en schimmel-
vorming nu

Door hardnekkige of vaak lang genegeerde vochtproblemen ontstaan vaak schimmels in huis. In sommige huizen zal vooral in de kelder een muffe geur hangen en de muren vochtig zijn of beschimmeld. In een niet onbelangrijk deel van de huizen is er momenteel schimmel aanwezig buiten de kelder.

  • +32 (0)497/89.71.11

    Voor al uw vragen

  • Contacteer ons

    Voor verdere informatie

  • Vraag offerte

    uiteraard vrijblijvend

Schimmel in huis duikt het vaakst op bij plaatsen waar er een hoge relatieve luchtvochtigheid is en de ventilatie ontoereikend of onbestaande is.

Is de schimmel in huis bv zeer plaatselijk op een muur of plafond, dan is er wellicht ergens rond die schimmelvlek een lek of onvoldoende afgedichte siliconen aan bijvoorbeeld bad of douche.

Van alle schimmels in huis kan men er statistisch gezien het meest van uit gaan dat er in de badkamer van een huis schimmel aanwezig is.

 

Dit kan zich situeren tussen de voegen van tegels, tussen randen van bad of douche met de vloer of muur.

Ventilatie is in de badkamer het meest noodzakelijk in het hele huis om vochtproblemen door condensatie met vochtige muren of plafonds met schimmels te vermijden. 

Nu beschikken we ook over een toestel die tot 78% warmte kan terugwinnen, uiterst geschik voor badkamersberging en keukens